Zoals u van ons gewend bent zijn wij gewoon geopend maar hebben ook maatregelen getroffen zoals het RIVM voorschrijft met betrekking tot het Coronavirus. Bovendien vragen wij indien mogelijk liever niet te willen wachten op onderhoud & reparaties en is onze werkplaats niet meer toegankelijk voor klanten. Bent u verkouden, heeft u griepverschijnselen of koorts blijf dan thuis, eventueel komen we uw auto ophalen. Een “bezichtiging buiten onze showroom of proefrit aan huis” is onder voorwaarden en uitsluitend op afspraak mogelijk! Wij wensen iedereen goede gezondheid en veel succes de komende tijd.
Dagelijks bereikbaar op
telefoon
0485-451213
Voor pechhulp
telefoon
(+31)-(0)88-4357645

Alles voor uw auto

Dat is wat we bij Vloet Autocenter Mill doen. We zijn hét merkonafhankelijk full-service BOVAG autobedrijf en gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van alle merken auto’s. Van personenauto’s en bedrijfsauto’s tot caravans en campers voor bedrijven, leasemaatschappijen, verzekeringsmaatschappijen, overheidsinstellingen en particulieren: elke auto is bij ons in goede handen.

Wij staan voor datgene waar u naar op zoek bent: uitstekende kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. We willen bovendien dat u zich prettig voelt bij ons. Dankzij de kleinschaligheid van ons autobedrijf staan wij garant voor een optimale service en klantvriendelijkheid. Onze visie is gebaseerd op uw wensen en verwachtingen. Pas als u tevreden bent, zijn wij dat ook!

 

Vloet. Keep moving!