Dagelijks bereikbaar op
telefoon
0485-451213
Voor pechhulp
telefoon
(+31)-(0)88-4357645

Fabrieksgarantie

Alle merken nieuwe personen-, bedrijfs- en leaseauto’s kunt u aanschaffen via ons autobedrijf, waarbij uw fabrieksgarantie volledig in tact blijft. Ook als u het volledige onderhoud en eventuele reparaties door ons autobedrijf laat uitvoeren terwijl u uw auto elders heeft gekocht. Door de nieuwe EU-regels is dit namelijk verplicht en vastgelegd in de Europese wetgeving (wet Monti).

Garantie geeft meer zekerheid

Bij onze werkplaats is uw auto in goede handen. Wij staan garant voor vakkundig onderhoud, degelijk reparatiewerk en vriendelijke service. Het maakt niet uit of u ons de zorg voor een nieuwe of een gebruikte auto toevertrouwt. Uw auto houden we altijd in top conditie. Hierdoor is de kans klein dat u met pech komt te staan en daarom kunnen wij u een pechhulppas aanbieden met extra korting.

Wij werken volgens fabrieksvoorschriften en beschikken voor alle merken voertuigen over technische apparatuur en alle fabrieksinformatie, daarom kunt u ook met een gerust hart bij ons uw (nieuwe) auto kopen en in onderhoud laten nemen. Mocht uw auto echter buiten de fabrieksgarantie vallen dan bieden wij u voor een periode van 3 maanden garantie op alle door ons uitgevoerde werkzaamheden.