Zoals u van ons gewend bent zijn wij gewoon geopend maar hebben maatregelen getroffen zoals het RIVM voorschrijft m.b.t het coronavirus. Daarom is het mogelijk nu ook online een auto te bestellen, echter blijft een bezichtiging of proefrit vooraf natuurlijk ook mogelijk! Bovendien vragen wij indien mogelijk niet te willen wachten tijdens onderhoud & reparaties of bij keuringen en is onze werkplaats niet toegankelijk voor klanten. Bent u verkouden, heeft u griepverschijnselen of koorts blijf dan thuis. Wij wensen iedereen goede gezondheid!
Dagelijks bereikbaar op
telefoon
0485-451213
Voor pechhulp
telefoon
(+31)-(0)88-4357645

Teststraat

Door onze nieuwbouw is ook onze werkplaats behoorlijk is uitgebreid en voorzien van een compleet nieuwe inrichting. Waaronder een compleet nieuwe teststraat  die werkelijk uniek is in Nederland!

Onze volautomatische Maha apk-/en diagnosestraat is o.a uitgerust met een viergasmeting, roetmeting, zijslipmeter, resonantiemeters, schokdempertestbank, remmenbank, spelingsdetectoren, een uitlijnbrug en hydraulisch geimplementeerde hefbrug krikliften.  Door deze teststraat zijn wij in staat sneller, efficiënter en dus ook goedkoper te werken dan andere autobedrijven, en tevens in staat om nog beter in te blijven spelen op alle toekomstige ontwikkelingen in de autobranche.