Zoals u van ons gewend bent zijn wij gewoon geopend maar hebben ook maatregelen getroffen zoals het RIVM voorschrijft met betrekking tot het Coronavirus. Bovendien vragen wij indien mogelijk liever niet te willen wachten op onderhoud & reparaties en is onze werkplaats niet meer toegankelijk voor klanten. Bent u verkouden, heeft u griepverschijnselen of koorts blijf dan thuis, eventueel komen we uw auto ophalen. Ook is eventueel een “proefrit aan huis” onder voorwaarden op afspraak mogelijk! Wij wensen iedereen goede gezondheid en veel succes de komende tijd.
Dagelijks bereikbaar op
telefoon
0485-451213
Voor pechhulp
telefoon
(+31)-(0)88-4357645

Teststraat

Door onze nieuwbouw is ook onze werkplaats behoorlijk is uitgebreid en voorzien van een compleet nieuwe inrichting. Waaronder een compleet nieuwe teststraat  die werkelijk uniek is in Nederland!

Onze volautomatische Maha apk-/en diagnosestraat is o.a uitgerust met een viergasmeting, roetmeting, zijslipmeter, resonantiemeters, schokdempertestbank, remmenbank, spelingsdetectoren, een uitlijnbrug en hydraulisch geimplementeerde hefbrug krikliften.  Door deze teststraat zijn wij in staat sneller, efficiënter en dus ook goedkoper te werken dan andere autobedrijven, en tevens in staat om nog beter in te blijven spelen op alle toekomstige ontwikkelingen in de autobranche.