Zoals u van ons gewend bent zijn wij gewoon geopend maar hebben ook maatregelen getroffen zoals het RIVM voorschrijft met betrekking tot het Coronavirus. Bovendien vragen wij indien mogelijk liever niet te willen wachten op onderhoud & reparaties en is onze werkplaats niet meer toegankelijk voor klanten. Bent u verkouden, heeft u griepverschijnselen of koorts blijf dan thuis, eventueel komen we uw auto ophalen. Een “bezichtiging buiten onze showroom of proefrit aan huis” is onder voorwaarden en uitsluitend op afspraak mogelijk! Wij wensen iedereen goede gezondheid en veel succes de komende tijd.
Dagelijks bereikbaar op
telefoon
0485-451213
Voor pechhulp
telefoon
(+31)-(0)88-4357645

Nieuwe Maha MSD 3000 Asdempingstester

Wij beschikken in onze moderne werkplaats over de meest complete volautomatische Maha Eurosysteem diagnose- en apk-teststraat.

Deze teststraat is gehomologeerd door de autofabrikanten van de gerenommeerde merken als o.a Mercedes, BMW, Porsche, Audi, Volkswagen, Seat, Skoda, Opel, Peugeot, Renault etc.

Onderdeel van deze teststraat is o.a de MSD 3000 asdempingstester die schokdempers test volgens de nieuwste meetmethodes test.
Deze microprocessor gestuurde onderstel testbank voor personen- en bedrijfswagens test niet volgens de meestal toegepaste Eusama meetmethode maar volgens de unieke door Maha gepatenteerde en volledig objectieve ” Boge-meetmethode ” waarbij tevens de meetgegevens en meetresultaten via een TFT beeldscherm worden weergegeven en geprint voor de klant.
Meetplaten worden door electromotoren in trilling gestuurd vanaf 16 Hz tot aan stilstand om de asdemping te kunnen vaststellen. Het vaststellen van de maximale amplitude van de asdemping gebeurt door inductieve elektronische wegmeting.

Waaruit vervolgens de asdempingsgraad volautomatisch kan worden berekent door de MSD 3000 asdempingstester en waarvan vervolgens een compleet testrapport wordt gegenereerd.