Dagelijks bereikbaar op
telefoon
0485-451213
Voor pechhulp
telefoon
(+31)-(0)88-4357645

Schadereparatie, ruitschade & -bemiddeling

U betaalt (de verzekering), dus u bepaalt (waar u repareert). Niet uw verzekering, maar u bepaalt waar u de schade aan uw auto laat herstellen! U kunt gewoon bij ons terecht.

Schade aan uw auto. Vervelend en soms ook best ingewikkeld…

Wat wij voor u kunnen betekenen? Vakkundige hulp bij het invullen van het schadeformulier. Ook een vervangende auto kan worden ingezet tijdens het schadeherstel aan uw voertuig. En verder nemen we de complete schade-afhandeling van u over. Uiteraard wordt de schade hersteld volgens de FOCWA-eisen en worden er originele nieuwe onderdelen gebruikt.

Bij een total-loss-schade kunt u er zeker op rekenen dat de juiste dagwaarde voor uw auto wordt bepaald. Daarnaast helpen wij u bij het zoeken naar een passende nieuwe auto.

Uitdeuken zonder spuiten

Voor schadeherstel van de vervelende kleine parkeerdeukjes kunt u uiteraard bij ons terecht. Vaak kan dit zonder spuitwerk en dus voor relatief weinig kosten.

Ruitschade

Ook voor ruitschades kunt u bij ons terecht. Wij kijken altijd eerst of we de voorruit kunnen repareren. Reparatie van de voorruit is in de meeste gevallen (vanaf WA+) helemaal gratis! Toch gebeurt het wel eens dat een ruit moet worden vervangen, doordat de schade te groot is om te repareren. Dit wordt meestal door uw verzekerings- of leasemaatschappij vergoed. U dient soms (een gedeelte van) uw eigen risico te betalen (afhankelijk van uw polisvoorwaarden).