Zoals u van ons gewend bent zijn wij gewoon geopend maar hebben maatregelen getroffen zoals het RIVM voorschrijft m.b.t het coronavirus. Daarom is het mogelijk nu ook online een auto te bestellen, echter blijft een bezichtiging of proefrit vooraf natuurlijk ook mogelijk! Bovendien vragen wij indien mogelijk niet te willen wachten tijdens onderhoud & reparaties of bij keuringen en is onze werkplaats niet toegankelijk voor klanten. Bent u verkouden, heeft u griepverschijnselen of koorts blijf dan thuis. Wij wensen iedereen goede gezondheid!
Dagelijks bereikbaar op
telefoon
0485-451213
Voor pechhulp
telefoon
(+31)-(0)88-4357645

Schadereparatie, ruitschade & -bemiddeling

U betaalt (de verzekering), dus u bepaalt (waar u repareert). Niet uw verzekering, maar u bepaalt waar u de schade aan uw auto laat herstellen! U kunt gewoon bij ons terecht.

Schade aan uw auto. Vervelend en soms ook best ingewikkeld…

Wat wij voor u kunnen betekenen? Vakkundige hulp bij het invullen van het schadeformulier. Ook een vervangende auto kan worden ingezet tijdens het schadeherstel aan uw voertuig. En verder nemen we de complete schade-afhandeling van u over. Uiteraard wordt de schade hersteld volgens de FOCWA-eisen en worden er originele nieuwe onderdelen gebruikt.

Bij een total-loss-schade kunt u er zeker op rekenen dat de juiste dagwaarde voor uw auto wordt bepaald. Daarnaast helpen wij u bij het zoeken naar een passende nieuwe auto.

Uitdeuken zonder spuiten

Voor schadeherstel van de vervelende kleine parkeerdeukjes kunt u uiteraard bij ons terecht. Vaak kan dit zonder spuitwerk en dus voor relatief weinig kosten.

Ruitschade

Ook voor ruitschades kunt u bij ons terecht. Wij kijken altijd eerst of we de voorruit kunnen repareren. Reparatie van de voorruit is in de meeste gevallen (vanaf WA+) helemaal gratis! Toch gebeurt het wel eens dat een ruit moet worden vervangen, doordat de schade te groot is om te repareren. Dit wordt meestal door uw verzekerings- of leasemaatschappij vergoed. U dient soms (een gedeelte van) uw eigen risico te betalen (afhankelijk van uw polisvoorwaarden).