Zoals u van ons gewend bent zijn wij gewoon geopend maar hebben ook maatregelen getroffen zoals het RIVM voorschrijft met betrekking tot het Coronavirus. Bovendien vragen wij indien mogelijk liever niet te willen wachten op onderhoud & reparaties en is onze werkplaats niet meer toegankelijk voor klanten. Bent u verkouden, heeft u griepverschijnselen of koorts blijf dan thuis, eventueel komen we uw auto ophalen. Een “bezichtiging buiten onze showroom of proefrit aan huis” is onder voorwaarden en uitsluitend op afspraak mogelijk! Wij wensen iedereen goede gezondheid en veel succes de komende tijd.
Dagelijks bereikbaar op
telefoon
0485-451213
Voor pechhulp
telefoon
(+31)-(0)88-4357645

Een compleet dienstenpakket voor uw rijcomfort

Een accu van Bosch levert precies wat uw auto nodig heeft. De accu’s zijn onderhoudsvrij, hebben een langere levensduur en functioneren bij elke buitentemperatuur. Koopt u een accu van Bosch? Dan kunt u zich, naast deze voordelen, gratis binnen 4 weken registeren voor Bosch Easy Way. U profiteert dan van allerlei extra voordelen, zoals langere garantie, hulp bij niet-starten, een gratis accutest en interessante aanbiedingen.

Alle voordelen op een rij

Easy Start
Als uw auto niet wil starten, dan komt de pechhulp na een telefoontje ter plaatse. Wij helpen u weer op weg. Is de accu de reden van het niet-starten? Dan wordt deze kosteloos vervangen.

Easy Garantie
U krijgt een jaar extra garantie op uw Bosch-accu, bovenop de standaardgarantie van twee jaar.

Easy Tech
Wanneer u twijfelt over de staat van uw accu, kunt u gratis een accutest aanvragen op www.bosch-easyway.nl.

Easy Promotion
U kunt het hele jaar profiteren van terugbetaalacties en exclusieve aanbiedingen op andere Bosch-producten.

Easy Recycle
Bosch Easy Way biedt u tips voor het recyclen van uw accu.

Profiteer ook van alle voordelen van Bosch Easy Way. Koop uw Bosch-accu bij ons autobedrijf en meld u aan via www.bosch-easyway.nl.
 
Afspraak maken