Dagelijks bereikbaar op
telefoon
0485-451213
Voor pechhulp
telefoon
(+31)-(0)88-4357645

Waarom APK?

De APK bestaat in Nederland sinds 1985. 71% van alle keuringen wordt in combinatie met een onderhoudsbeurt uitgevoerd. Eventuele gebreken worden tijdens een onderhoudsbeurt direct hersteld, waardoor er relatief weinig auto’s worden afgekeurd.
Dankzij de APK is het een stuk veiliger geworden op de Europese wegen. Het milieu profiteert mee, want de keuring levert schone en veilige auto’s op. Ook als ze iets ouder zijn.

 

Daarom bij Vloet Autocenter Mill

Bij ons is uw auto voor APK in betrouwbare, vakkundige handen. De kwaliteit en betrouwbaarheid die u van ons gewend bent, mag u ook verwachten van onze APK. Dat betekent topkwaliteit, service en deskundig advies.

Wij hebben eigen APK-keurmeesters in dienst en beschikken over een goed geoutilleerde universele werkplaats (voorzien van originele Maha- en Bosch equipment, uitlees- en werkplaatsapparatuur) uitgerust met een complete apk-teststraat geschikt voor het keuren van alle merken (bedrijfs)auto’s en lease (bedrijfs)auto’s. Zo kunnen we perfect en veel sneller uw auto keuren.

APK keuren zonder afspraak, dus klaar terwijl u wacht, behoort (indien mogelijk) tot de mogelijkheden. Als dat geen service is?

 

Wanneer is uw auto toe aan APK?

Datum eerste toelating Brandstof Wanneer keuren?
> 01-01-2005 Benzine -en/of elektromotor Eerste APK na 4 jaar, daarna twee keer na 2 jaar, daarna elk jaar
Diesel, gas of anders Eerste APK na 3 jaar, daarna elk jaar
< 01-01-2005 Alle Eerste APK na 3 jaar, daarna elk jaar
30 jaar of ouder Alle Eens per 2 jaar APK
< 01-01- 1960 Alle Geen APK plicht

 

Afspraak maken

Vloet. Keep Moving!