Zoals u van ons gewend bent zijn wij gewoon geopend maar hebben maatregelen getroffen zoals het RIVM voorschrijft m.b.t het coronavirus. Daarom is het mogelijk nu ook online een auto te bestellen, echter blijft een bezichtiging of proefrit vooraf natuurlijk ook mogelijk! Bovendien vragen wij indien mogelijk niet te willen wachten tijdens onderhoud & reparaties of bij keuringen en is onze werkplaats niet toegankelijk voor klanten. Bent u verkouden, heeft u griepverschijnselen of koorts blijf dan thuis. Wij wensen iedereen goede gezondheid!
Dagelijks bereikbaar op
telefoon
0485-451213
Voor pechhulp
telefoon
(+31)-(0)88-4357645

AutoCleaning: wat doen wij voor u?

De auto wordt gewassen, gepoetst, de binnenzijde wordt uitgezogen, ramen en kunststofdelen worden gereinigd en de motorruimte wordt gedeeltelijk schoongespoten (m.u.v alle elektronische componenten). Daarnaast wordt de (lederen)bekleding gereinigd en behandeld.

Wat kost dat?

De prijzen zijn vanaf € 200,00 exclusief btw; afhankelijk van het model voertuig (vraag vooraf eerst naar onze voorwaarden en prijzen).

Wanneer breng ik de auto en wanneer is hij klaar?

De auto kan uitsluitend op afspraak een dag van tevoren worden gebracht voor 10.00 uur. De volgende dag kunt u uw auto tussen 17.30 en 18.00 uur weer ophalen.

 

Afspraak maken