Zoals u van ons gewend bent zijn wij gewoon geopend maar hebben ook maatregelen getroffen zoals het RIVM voorschrijft met betrekking tot het Coronavirus. Bovendien vragen wij indien mogelijk liever niet te willen wachten op onderhoud & reparaties en is onze werkplaats niet meer toegankelijk voor klanten. Bent u verkouden, heeft u griepverschijnselen of koorts blijf dan thuis, eventueel komen we uw auto ophalen. Een “bezichtiging buiten onze showroom of proefrit aan huis” is onder voorwaarden en uitsluitend op afspraak mogelijk! Wij wensen iedereen goede gezondheid en veel succes de komende tijd.
Dagelijks bereikbaar op
telefoon
0485-451213
Voor pechhulp
telefoon
(+31)-(0)88-4357645

AutoCleaning: wat doen wij voor u?

De auto wordt gewassen, gepoetst, de binnenzijde wordt uitgezogen, ramen en kunststofdelen worden gereinigd en de motorruimte wordt gedeeltelijk schoongespoten (m.u.v alle elektronische componenten). Daarnaast wordt de (lederen)bekleding gereinigd en behandeld.

Wat kost dat?

De prijzen zijn vanaf € 200,00 exclusief btw; afhankelijk van het model voertuig (vraag vooraf eerst naar onze voorwaarden en prijzen).

Wanneer breng ik de auto en wanneer is hij klaar?

De auto kan uitsluitend op afspraak een dag van tevoren worden gebracht voor 10.00 uur. De volgende dag kunt u uw auto tussen 17.30 en 18.00 uur weer ophalen.

 

Afspraak maken