Dagelijks bereikbaar op
telefoon
0485-451213
Voor pechhulp
telefoon
(+31)-(0)88-4357645

 

Werkplaats voor onderhoud & reparatie

Onze medewerkers maken het verschil. Er werken uitsluitend goed opgeleide, service gerichte medewerkers die altijd het juiste advies voor APK, onderhoud en reparatie geven. Bij ons autobedrijf is uw auto in goede handen. Wij staan garant voor vakkundig onderhoud, degelijk reparatiewerk en vriendelijke service. Het maakt niet uit of u ons de zorg voor een nieuwe of een gebruikte auto toevertrouwt. Onze werkwijze is 100% transparant en betrouwbaar. Wij maken nooit extra kosten zonder toestemming van de klant. Onaangename verassingen worden dus ten alle tijden voorkomen.

Voor regulier onderhoud naar Vloet Autocenter Mill

Het geldt voor elk stuk techniek dat aan slijtage onderhevig is: goed onderhoud scheelt de helft. Zeker voor uw auto, want uw veiligheid gaat voor alles. Bovendien kunt u door regelmatig onderhoud op kosten besparen: er gaat minder snel iets kapot en defecten worden vroegtijdig herkend en verholpen. Zo gaat u altijd veilig op weg en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan: niet in uw portemonnee en niet onderweg.

Veiligheid staat voorop

Bij ieder onderhoud staat de controle van de veiligheidssystemen voorop. Denk aan de remmen, maar ook aan eventuele storingen aan de airbags. Daarnaast is het belangrijk om te controleren of de motor nog goed loopt. Essentiële onderdelen hierbij zijn (gloei)bougies, luchtmassameters en lambdasondes. Ook olie en koel- en remvloeistoffen worden tijdens een onderhoudsbeurt gecontroleerd en waar nodig bijgevuld.

Zomer- of wintercheck

Uw auto in onderhoud geven voor de zomer of winter? Logisch, want u hebt zeker op vakantie geen zin om met pech langs de weg te staan. Eigenlijk moet u de seizoenen vóór zijn. Voordat de winter echt losbarst, moet uw auto klaar zijn om de strijd aan te gaan met kou en sneeuw. Denk daarbij aan winterbanden, een nieuwe accu en vriesbestendige ruitenwisservloeistof. Ook in de zomer doet u vanwege de vele insecten veelvuldig beroep op uw ruitenwisservloeistof. Daarnaast is het fijn als uw pollenfilter fris is, zodat er schone lucht uw interieur binnenkomt. Maak daarom op tijd een afspraak om uw auto seizoens- en vakantieklaar te maken; we heten u van harte welkom! Weer een extra service van Vloet.

Autoreparatie: vakkundig en snelle service

Een defect aan uw auto is altijd vervelend. Er zijn kosten aan verbonden en bovendien komt het nooit gelegen. Daarom hanteren wij twee stelregels: we repareren het defect niet alleen vakkundig, maar we zorgen er ook voor dat u uw auto zo kort mogelijk hoeft te missen.

Met de steun van Bosch

Wij dagelijks rekenen op de steun van Bosch, de grootste toeleverancier van de automobielindustrie. Door samen te werken met alle grote autofabrikanten, heeft Bosch alles in huis om ons ook perfect te ondersteunen. Ons autobedrijf beschikt daarom over de juiste apparatuur en de actuele kennis voor elke onderhoudsbeurt aan uw auto.

Alle kennis en apparatuur op hoog niveau

Wij zijn dan ook het goede adres om een defect snel te laten repareren, want geen defect of storing is ons onbekend. Door de kennis en apparatuur van Bosch die we in huis hebben staan in de autobranche hoog aangeschreven en hebben we hierdoor meestal het probleem sneller geïdentificeerd en opgelost.

Dat komt mede doordat Bosch voortdurend stimuleert de kennis van zijn partners te verbeteren.
Dat gebeurt op vele manieren:

  • minimaal vier keer per jaar een update van Bosch-software, zodat alle storingen snel uitgelezen kunnen worden
  • een speciaal forum waarop de autobedrijven hun kennis, reparatie-ervaringen en tips kunnen delen
  • minimaal zes cursussen per jaar voor onze autotechnici. Bosch biedt een grote diversiteit aan technische trainingen

De beste onderdelen

We gebruiken bovendien alleen de beste onderdelen: onderdelen van Bosch. Veel originele fabrieksonderdelen komen bij Bosch vandaan, dus de kwaliteit spreekt voor zichzelf. Bosch maakt onder andere ruitenwissers, bougies en remonderdelen. Bovendien heeft Bosch diverse systemen ontwikkeld die essentieel zijn voor de veiligheid van uw auto; denk aan ABS en ESP. De beste kennis over deze systemen vindt u dan ook bij Bosch.

Uw fabrieksgarantie blijft geldig

Wij werken volgens de fabrieksvoorschriften. Daardoor blijft uw fabrieksgarantie gewoon geldig. Uw nieuwe auto kunt u daarom met een gerust hart door ons in onderhoud laten nemen. Of het nu gaat om uw privéauto of een zakelijk gereden (lease)auto, ze zijn allebei even welkom.

Pechhulp

Met onze Pechhulp wordt bij pech alles goed en snel voor u geregeld. U kunt de Pechhulp afsluiten bij het periodieke onderhoud van uw auto of bij de aankoop van een occasion. Omdat wij bij het onderhoud van uw auto garant staat voor de kwaliteit van het werk, blijft uw auto in topconditie. Hierdoor is de kans klein dat u met pech komt te staan. Daarom betaalt u voor onze pechulp het scherpste tarief. Bovendien bieden wij alle klanten bij het laten uitvoeren van een grote onderhoudsbeurt in onze werkplaats geheel naar eigen keuze een extra korting van € 15 bij het afsluiten of verlengen van pechhulp voor periode van 12 maanden

De 10 zekerheden van Vloet

Voor alle klanten die een grote onderhoudsbeurt laten uitvoeren bieden wij o.a de volgende extra’s:

1. Gratis vervangend vervoer ((A-segment t.w.v € 29,50 excl. btw per dag) of gratis uitleenfiets.
2. Pechhulppas (€ 15,00 korting)
3. Gratis levenslange apk-keuring (t.w.v € 25,00 excl. btw)
4. Gratis airco controle (t.w.v € 15,95 excl. btw)
5. Gratis uitlijncontrole/zijslipmeting (t.w.v € 24,95 excl. btw)
6. Gratis schokdempertest (t.w.v € 59,95 excl. btw)
7. Gratis resonantiecontrole (t.w.v € 34,95,95 excl. btw)
8. Gratis controle op remmentestbank ( t.w.v € 34,95 excl. btw)
9. Gratis spelingscontrole v.d stuurdelen (t.w.v € 24,95 excl. btw)
10. Gratis accu test (t.w.v € 8,95 excl. btw)

UNIEKE VLOET-RELATIEREGELING

Een GRATIS waardebon voor 10% extra korting (!) voor u en de door u aangebrachte nieuwe relatie op de volgende factuur bij een bezoek aan onze werkplaats.

Impressie werkplaats:

Impressie werkzaamheden werkplaats:

Meteen een afspraak maken?

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt of heeft deze een reparatie nodig?
Maak direct een afspraak.

 

Vloet. Keep Moving!