Zoals u van ons gewend bent zijn wij gewoon geopend maar hebben ook maatregelen getroffen zoals het RIVM voorschrijft met betrekking tot het Coronavirus. Bovendien vragen wij indien mogelijk liever niet te willen wachten op onderhoud & reparaties en is onze werkplaats niet meer toegankelijk voor klanten. Bent u verkouden, heeft u griepverschijnselen of koorts blijf dan thuis, eventueel komen we uw auto ophalen. Een “bezichtiging buiten onze showroom of proefrit aan huis” is onder voorwaarden en uitsluitend op afspraak mogelijk! Wij wensen iedereen goede gezondheid en veel succes de komende tijd.
Dagelijks bereikbaar op
telefoon
0485-451213
Voor pechhulp
telefoon
(+31)-(0)88-4357645

Doe-het-zelf wasbox van Vloet Autocenter Mill

Vloet Autocenter Mill biedt u de mogelijkheid om uw auto makkelijk en snel te wassen met de doe-het-zelf wasbox. Deze wasbox is voorzien van een professionele wasinstallatie van Interclean Benelux B.V. en biedt u de keuze uit zeven verschillende wasprogramma’s:

  • Actief schuim: inweken van het vuil met het hogedrukpistool
  • Reinigingsmiddel: wassen met het hogedrukpistool
  • Schuimborstel: fijne vervuiling verwijderen met behulp van borstel
  • Spoelen: zuiver water zonder toevoegingen met hogedrukpistool
  • Waxbehandeling: water met wax met hogedrukpistool
  • Hot Wax-behandeling: ontkalkt warm water met Hot Wax met hogedrukpistool
  • Vlekvrij spoelen: gedemineraliseerd osmosewater met glansmiddel met hogedrukpistool

U kunt betalen met muntjes van €0,50, €1,00, €2,00 of wasmunten. Wasmunten en velgenreiniger zijn verkrijgbaar bij onze receptie.

MEDEDELING: Het is verboden de motor(ruimte) van uw auto te reinigen of een eigen emmer/spons te gebruiken. Wij verzoeken u vriendelijk indien u uw auto wilt zemen dit buiten de wasbox op een van onze parkeerplaatsen te doen, zodat ook andere mensen niet onnodig lang zouden moeten wachten om de wasbox te kunnen gebruiken.