Zoals u van ons gewend bent zijn wij gewoon geopend maar hebben maatregelen getroffen zoals het RIVM voorschrijft m.b.t het coronavirus. Daarom is het mogelijk nu ook online een auto te bestellen, echter blijft een bezichtiging of proefrit vooraf natuurlijk ook mogelijk! Bovendien vragen wij indien mogelijk niet te willen wachten tijdens onderhoud & reparaties of bij keuringen en is onze werkplaats niet toegankelijk voor klanten. Bent u verkouden, heeft u griepverschijnselen of koorts blijf dan thuis. Wij wensen iedereen goede gezondheid!
Dagelijks bereikbaar op
telefoon
0485-451213
Voor pechhulp
telefoon
(+31)-(0)88-4357645

Unieke service op gebied van veiligheid en testen

Als eerste autobedrijf in Nederland is Vloet Autocenter Mill gecertificeerd tot Monroe Safety Premium Expert dealers. Als Monroe Safety Premium Expert bieden we u duidelijk iets extra’s. We zijn namelijk  een unieke speler in de regio doordat we ons verder dan andere autobedrijven hebben gespecialiseerd op het gebied van veiligheid en testen.

Wij zijn speciaal geselecteerd omdat wij ons op het allerhoogste niveau hebben gespecialiseerd op gebied van onderstel. Hieronder verstaan we schokdempers en veren voor personen- en bedrijfsauto’s. Dankzij de investeringen in speciale apparatuur, kennis en kunde die we gedaan hebben zijn wij als eerste in Nederland Premium dealer geworden. We kunnen u alles vertellen over de staat van het complete onderstel van uw auto.

De schokdempers van uw auto werken samen met de vering om tijdens het rijden bijvoorbeeld oneffenheden in de weg op te vangen. Deze combinatie zorgt ervoor dat de wegligging optimaal is. Goede schokdempers houden uw auto op koers op momenten dat de carrosserie gaat overhellen. Dit ontstaat bijvoorbeeld in een bocht of wanneer er krachtig geremd wordt. Wanneer de werking van uw schokdempers niet meer optimaal, dan kan dat in bepaalde gevallen ernstige gevolgen hebben.

Bij vervanging van de schokdempers is het van groot belang dat de juiste schokbrekers gemonteerd worden. Het gaat namelijk om de combinatie van schokbrekers en dempers die een perfecte wegligging van uw auto garandeert. Bij Vloet Autocenter Mill weten we alles over schokbrekers en dempers en adviseren we u graag over de staat van het onderstel van uw auto. Kom gerust eens langs in onze werkplaats om de schokdempers van uw auto te laten testen. Wij beschikken namelijk over unieke test straat van Maha.

Bedrijfsfilm: