Dagelijks bereikbaar op
telefoon
0485-451213
Voor pechhulp
telefoon
(+31)-(0)88-4357645

Informatie over de turbo

Bij Turbo’s Hoet / TH Turbo’s staat kwaliteit van de revisie van turbo’s voorop. Vloet Autocenter Mill is partner van Turbo’s Hoet, waar ze volgens de laatste fabrieksspecificaties werken en gebruik maken van geavanceerde technieken. Dit zorgt ervoor dat het niveau van de reparaties hoog blijft. Ook investeert Turbo’s Hoet continu in de kennis van aangesloten partners. Aan elke gerepareerde turbo worden de hoogste kwaliteitseisen gesteld. U kunt na reparatie dan ook rekenen op de kwaliteit van een nieuwe turbo, óf zelfs op een betere kwaliteit.

Garantie

Bij Turbo’s Hoet krijgt u een unieke garantietermijn van 2 jaar op een geleverde turbo, nieuw of gereviseerd. Samen zorgen wij ervoor dat u na montage van de nieuwe turbo weer vele onbezorgde kilometers tegemoet kunt gaan. Turbo’s Hoet garantie betekent daarnaast dat de medewerkers van Vloet Autocenter Mill regelmatig technische training krijgen om hun kennis up-to-date te houden.

Hier leest u meer over Turbo’s Hoet

  • Revisie
  • Reparatie

 

 

Compleet gereviseerde turbo
Als het gaat om revisie van turbo’s staat kwaliteit voorop bij Turbo’s Hoet / TH Turbos. In onze moderne werkplaatsen werken we volgens de laatste fabrieksspecificaties en maken we gebruik van geavanceerde technieken. Ook investeren we continu in de kennis van onze medewerkers. Elke gereviseerde turbo wordt door ons gecontroleerd aan de hand van de hoogste kwaliteitseisen voordat hij aan een tweede leven begint. De revisie-turbo’s die door ons zijn gereviseerd evenaren daardoor de kwaliteit van een nieuwe turbo, of zijn zelfs beter.

Revisie van turbo’s : zo verloopt het proces

Ons revisieproces bestaat uit zes onderdelen: demontage, keuring, reinigen, montage, balanceren en eindcontrole. Het balanceren is één van de belangrijkste stappen bij een turbo-revisie. Want een turbo draait tegenwoordig meer dan 230.000 toeren per minuut en iedere vorm van onbalans leidt op termijn of per direct tot grote schade in de turbo. Revisie begint daarom bij balanceren.

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende stappen waar een gereviseerde turbo tijdens het revisieproces doorgaat :

Demontage

Reinigen

Inspectie

Stralen

Stralen

Stralen

Bewerken

Invetten

Meten

Meten

Balanceren

Balanceren

Montage

Afstellen

Verpakken

Ruil-turbo als onderdeel van royale garantievoorwaarden