Zoals u van ons gewend bent zijn wij gewoon geopend maar hebben maatregelen getroffen zoals het RIVM voorschrijft m.b.t het coronavirus. Daarom is het mogelijk nu ook online een auto te bestellen, echter blijft een bezichtiging of proefrit vooraf natuurlijk ook mogelijk! Bovendien vragen wij indien mogelijk niet te willen wachten tijdens onderhoud & reparaties of bij keuringen en is onze werkplaats niet toegankelijk voor klanten. Bent u verkouden, heeft u griepverschijnselen of koorts blijf dan thuis. Wij wensen iedereen goede gezondheid!
Dagelijks bereikbaar op
telefoon
0485-451213
Voor pechhulp
telefoon
(+31)-(0)88-4357645

Bovag

Brancheorganisatie Bovag telt 9.000 ondernemende leden die zich bezighouden met mobiliteit. De ondernemers runnen bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in personenauto’s, bedrijfsauto’s, trucks, aanhangwagens, tweewielers, caravans, autowassen, verkeersopleiding en meer. De klanten van die bedrijven profiteren van het Bovag keurmerk waardoor zij zorgeloos kunnen genieten van hun mobiliteit.

Bovag is niet alleen een keurmerk, maar ook een inspiratiebron, een kennis- en informatieplatform, een werkgeversorganisatie die de CAO afsluit en die zich bezighoudt met arbeidsomstandigheden en onderwijs en een netwerkorganisatie die voor inkoopbundeling zorgt. Bedrijven die zijn aangesloten bij Bovag profiteren dus van meerwaarde op diverse fronten.

Vloet Autocenter Mill voldoet aan de strenge kwaliteitseisen die gesteld zijn aan lidmaatschap bij Bovag. Dit maakt Vloet tot een betrouwbaar bedrijf waar we op deskundige wijze ons werk uitvoeren. Als klant van Vloet profiteert u dan ook van de zekerheden die Bovag ons, en daarmee u, biedt.

Bekijk hier ons certificaat