Zoals u van ons gewend bent zijn wij gewoon geopend maar hebben maatregelen getroffen zoals het RIVM voorschrijft m.b.t het coronavirus. Daarom is het mogelijk nu ook online een auto te bestellen, echter blijft een bezichtiging of proefrit vooraf natuurlijk ook mogelijk! Bovendien vragen wij indien mogelijk niet te willen wachten tijdens onderhoud & reparaties of bij keuringen en is onze werkplaats niet toegankelijk voor klanten. Bent u verkouden, heeft u griepverschijnselen of koorts blijf dan thuis. Wij wensen iedereen goede gezondheid!
Dagelijks bereikbaar op
telefoon
0485-451213
Voor pechhulp
telefoon
(+31)-(0)88-4357645

Bosch

Over Bosch

Uw auto is bij ons in goede handen, of het nu gaat om een apk-keuring, een reparatie of regulier onderhoud. Ook voor seizoenscontroles kunt u bij ons terecht, bijvoorbeeld voordat u op vakantie gaat. Alles voor een verrassend betaalbare prijs.

Alles voor uw auto

Dat is wat wij doen; van reparatie en onderhoud tot pechhulp, financiering en autoverzekering. Bij ons is uw auto daarvoor in betrouwbare, vakkundige handen. Ook als u op zoek bent naar een nieuwe auto, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij vertrouwen op de kennis, ervaring en apparatuur van Bosch. De kwaliteit en betrouwbaarheid die u van Bosch gewend bent, mag u ook bij ons verwachten. Dat betekent topkwaliteit, service en deskundig advies: alles onder één dak voor uw gemak.

Goed, in wat we doen

Wij helpen dagelijks mensen weer op weg. Dat komt onder meer door onze kennis van moderne voertuigtechniek. In iedere auto zit wel een systeem of onderdeel dat ontwikkeld is door Bosch, dus ook in die van u. Denk aan ABS, ESP, ruitenwissers, accu’s en verlichting. Die kennis delen ze met ons. Dankzij technische trainingen van Bosch Workshop kunnen onze monteurs nog beter hun werk doen.

Verrassend betaalbaar

Het is altijd moeilijk om vooraf de kosten van onderhoud en reparatie te bepalen, maar bij ons weet u één ding zeker: u betaalt nooit te veel. Iedere reparatie wordt vooraf met u besproken/afgestemd, zeker als de kosten hoger kunnen uitvallen. Dit maakt onze samenwerking met verrassend betaalbaar.

Vloet en Bosch: compleet, goed, betaalbaar!

Afspraak maken