Zoals u van ons gewend bent zijn wij gewoon geopend maar hebben maatregelen getroffen zoals het RIVM voorschrijft m.b.t het coronavirus. Daarom is het mogelijk nu ook online een auto te bestellen, echter blijft een bezichtiging of proefrit vooraf natuurlijk ook mogelijk! Bovendien vragen wij indien mogelijk niet te willen wachten tijdens onderhoud & reparaties of bij keuringen en is onze werkplaats niet toegankelijk voor klanten. Bent u verkouden, heeft u griepverschijnselen of koorts blijf dan thuis. Wij wensen iedereen goede gezondheid!
Dagelijks bereikbaar op
telefoon
0485-451213
Voor pechhulp
telefoon
(+31)-(0)88-4357645

Professionele partners voor kwaliteit

Bij Vloet Autocenter Mill doen we er alles aan om onze klanten altijd van de beste service te voorzien. We zijn dan ook een vooruitstrevend autobedrijf dat continu in ontwikkeling is.

Onze partnerships bewijzen de kwaliteit van ons autobedrijf. Zo zijn we partner van AutoService Totaal, Turbo’s Hoet Turbospecialist én zijn we als allereerste autobedrijf in Nederland bekroond tot Monroe Safety Expert Premium. We vertellen u graag meer over deze partnerships en welke voordelen dit voor u oplevert.