Zoals u van ons gewend bent zijn wij gewoon geopend maar hebben ook maatregelen getroffen zoals het RIVM voorschrijft met betrekking tot het Coronavirus. Bovendien vragen wij indien mogelijk liever niet te willen wachten op onderhoud & reparaties en is onze werkplaats niet meer toegankelijk voor klanten. Bent u verkouden, heeft u griepverschijnselen of koorts blijf dan thuis, eventueel komen we uw auto ophalen. Een “bezichtiging buiten onze showroom of proefrit aan huis” is onder voorwaarden en uitsluitend op afspraak mogelijk! Wij wensen iedereen goede gezondheid en veel succes de komende tijd.
Dagelijks bereikbaar op
telefoon
0485-451213
Voor pechhulp
telefoon
(+31)-(0)88-4357645

Professionele partners voor kwaliteit

Bij Vloet Autocenter Mill doen we er alles aan om onze klanten altijd van de beste service te voorzien. We zijn dan ook een vooruitstrevend autobedrijf dat continu in ontwikkeling is.

Onze partnerships bewijzen de kwaliteit van ons autobedrijf. Zo zijn we partner van Bovag, AutoService Totaal, Turbo’s Hoet Turbospecialist én zijn we als allereerste autobedrijf in Nederland bekroond tot Monroe Safety Expert Premium. We vertellen u graag meer over deze partnerships en welke voordelen dit voor u oplevert.