Dagelijks bereikbaar op
telefoon
0485-451213
Voor pechhulp
telefoon
088-006 6000

Unieke service op gebied van veiligheid en testen

Als eerste autobedrijf in Nederland is Vloet Autocenter Mill gecertificeerd tot het speciale netwerk van Monroe Safety Experts Premium-dealers. Als Premium-expert bieden we u duidelijk iets extra’s: we zijn een unieke speler in de regio doordat we ons verder dan andere autobedrijven hebben onderscheiden op het gebied van veiligheid en testen.

Een Monroe Safety Experts Premium-dealer is een speciaal door Tenneco geselecteerd autobedrijf dat zich op het allerhoogste niveau heeft gespecialiseerd op gebied van onderstelgebied: schokdempers en veren voor personen- en bedrijfsauto’s. Dankzij de investeringen in speciale apparatuur, equipment, kennis en kunde die we gedaan hebben zijn wij als eerste autobedrijf in Nederland een Premium-dealer geworden. We kunnen u alles vertellen over de staat van het complete onderstel van uw auto, in het bijzonder over de schokdempers, veren en stuurdelen.

De schokdempers van uw auto werken samen met de vering om tijdens het rijden bijvoorbeeld oneffenheden in de weg op te vangen en te zorgen dat de wegligging optimaal is. Goede schokdempers houden uw auto op koers op momenten dat de carrosserie gaat overhellen, bijvoorbeeld in een bocht of wanneer er krachtig geremd wordt. Is de werking van uw schokdempers niet meer optimaal, dan kan dat vooral in scherpe bochten of tijdens een noodstop ernstige gevolgen hebben.

Bij vervanging van de schokdempers is het van groot belang dat de juiste schokbrekers gemonteerd worden. Het gaat namelijk om de combinatie van schokbrekers en dempers die een perfecte wegligging van uw auto garandeert. Bij Vloet Autocenter Mill weten we alles over schokbrekers en dempers en adviseren we u graag over de staat van het onderstel van uw auto. Kom gerust eens langs in onze werkplaats om de schokdempers van uw auto te laten testen om onze schokdemper test bank.