Zoals u van ons gewend bent zijn wij gewoon geopend maar hebben maatregelen getroffen zoals het RIVM voorschrijft m.b.t het coronavirus. Daarom is het mogelijk nu ook online een auto te bestellen, echter blijft een bezichtiging of proefrit vooraf natuurlijk ook mogelijk! Bovendien vragen wij indien mogelijk niet te willen wachten tijdens onderhoud & reparaties of bij keuringen en is onze werkplaats niet toegankelijk voor klanten. Bent u verkouden, heeft u griepverschijnselen of koorts blijf dan thuis. Wij wensen iedereen goede gezondheid!
Dagelijks bereikbaar op
telefoon
0485-451213
Voor pechhulp
telefoon
(+31)-(0)88-4357645

Kwaliteit, service… en meer!

U bent op zoek naar uw droomauto? Echter weet u niet waar te beginnen met zoeken?
Wij bieden hulp om uw droom auto te vinden! Wij stoppen pas met zoeken zodra uw droom werkelijkheid is geworden. Dat is de kwaliteit en service van Vloet.

Sinds 1968 is Vloet Autocenter gevestigd in Mill. Eerst in de Lijsterstraat. Intussen hebben we een nieuw bedrijf gerealiseerd aan de Langenboomseweg.

Voor kwaliteit en service bent u bij ons op het juiste adres. Wij bieden advies,  verzekeringen en financieringen en leveren bovendien alle merken nieuwe,  gebruikte-,  personen-, en  bedrijfs- en leaseauto’s.

bosch serviceTevens als Bosch partner verzorgen we vakkundig de reparatie, onderhoud, keuringen, en schadeherstel aan uw auto. Maar ook pechhulp onderweg, net als brandstof en autowassen.

Kortom: uw auto is bij ons dan ook altijd in goede handen. Wij staan elke dag voor u klaar om u letterlijk op weg te helpen.

Vloet. Keep moving!