Zoals u van ons gewend bent zijn wij gewoon geopend maar hebben ook maatregelen getroffen zoals het RIVM voorschrijft met betrekking tot het Coronavirus. Bovendien vragen wij indien mogelijk liever niet te willen wachten op onderhoud & reparaties en is onze werkplaats niet meer toegankelijk voor klanten. Bent u verkouden, heeft u griepverschijnselen of koorts blijf dan thuis, eventueel komen we uw auto ophalen. Een “bezichtiging buiten onze showroom of proefrit aan huis” is onder voorwaarden en uitsluitend op afspraak mogelijk! Wij wensen iedereen goede gezondheid en veel succes de komende tijd.
Dagelijks bereikbaar op
telefoon
0485-451213
Voor pechhulp
telefoon
(+31)-(0)88-4357645

BOVAG kwaliteit en service… en meer!

U bent op zoek naar uw droomauto? Echter weet u niet waar te beginnen met zoeken?
Wij bieden hulp om uw droom auto te vinden! Wij stoppen pas met zoeken zodra uw droom werkelijkheid is geworden. Dat is de kwaliteit en service van Vloet.

Sinds 1968 is Vloet Autocenter gevestigd in Mill. Eerst in de Lijsterstraat. Intussen hebben we een nieuw bedrijf gerealiseerd aan de Langenboomseweg.

BOVAG kwaliteit en serviceVoor BOVAG kwaliteit en service bent u bij ons op het juiste adres. Wij bieden advies,  verzekeringen en financieringen en leveren bovendien alle merken nieuwe,  gebruikte-,  personen-, en  bedrijfs- en leaseauto’s.

bosch serviceTevens als Bosch partner verzorgen we vakkundig de reparatie, onderhoud, keuringen, en schadeherstel aan uw auto. Maar ook pechhulp onderweg, net als brandstof en autowassen.

Kortom: uw auto is bij ons dan ook altijd in goede handen. Wij staan elke dag voor u klaar om u letterlijk op weg te helpen.

Vloet. Keep moving!