Dagelijks bereikbaar op
telefoon
0485-451213
Voor pechhulp
telefoon
088-006 6000

vloetbv

GEEF IEMAND EENS EEN CADEAUBON ALS KADO !

Een origineel Cadeau voor verjaardagen, jubilea etc. en wat altijd van pas komt. U kunt uiteraard zelf de waarde bepalen. Vraag ernaar bij onze receptie.

LEUK OM TE GEVEN, LEUK OM TE KRIJGEN !

ENKELE BELANGRIJKE TIPS VAN UW AUTOBEDRIJF
VLOET AUTOCENTER MILL:

1. HULP BIJ AUTO TE WATER:

– verlichting aan
– gordels los
– open het zijraam (indien niet mogelijk: sla zijruit kapot met life-/ veiligheidshamer
– meteen eruit door de ruit

2. ONDERHOUD AAN UW AIRCO-SYSTEEM:

– regel periodieke (gratis) controles bij ons bedrijf
– gebruikt de airco bewust
– zet de airco regelmatig een paar minuten aan
– zet voor vertrek ramen en deuren open
– de airco niet te koud
– gebruik de airco ook bij regen of in de winter
– zet de airco uit voor de motor uit gaat
– voorkom verstopping van uw airco
– laat uw airco ultrasoon reinigen bij ons bedrijf
– zet de airco uit bij extra gebruik
– lees het instructieboekje van uw airco
– schrik niet van een plasje onder uw auto

3. DE NIEUWE BAND:

De nieuwe (groene)band is een verzamelnaam voor alle autobanden die voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Hierdoor zijn ze niet alleen veilig (meer grip), maar ook zuinig (lage rolweerstand, daardoor tot wel 3% minder brandstofverbruik) en stiller (2 tot 3 decibel).
De Nieuwe Band is niet een type band van een specifiek merk. Het kan elk type band zijn van elke fabrikant. Zoalng hij maar uitblinkt op het gebied van veiligheid, zuinigheid en stilheid. Wanneer uw banden in goede staat zijn is er geen reden om ze te vervangen. Zijn ze aan vervanging toe? Dan is het verstandig te kiezen voor De Nieuwe Band. Deze band hoeft ook niet duurder te zijn dan uw huidige band maar is beter voor het klimaat, bespaart geld, en zorgt dat Nederland leefbaarder wordt (lager brandstofverbruik veroorzaakt namelijk minder CO2-uitstoot).
Controleer regelmatig uw bandenspanning voor een kortere remweg en een betere wegligging; zo rijdt u een stuk comfortabeler, slijten uw banden minder en bespaart u bovendien brandstof.

4. AUTO MET AANHANGER MAG 90 KM:

Kampeer- en personenauto’s, bestelauto’s met een lichte aanhanger en auto’s met caravan mogen vanaf 1 mei harder rijden.
Vanaf die datum gaat de maximum snelheid voor de genoemde combinaties met 10 km per uur omhoog, van 80 naar 90. Regel is dat de aanhangwagen inclusief belading niet meer dan 3500 kilo mag wegen. Door de verhoging van deze maximumsnelheid worden de snelheidsverschillen tussen auto’s met aanhanger en het overige verkeer kleiner, wat de veiligheid ten goede moet komen.

5. ZWANGERE VROUWEN:

Hun gordel op de gewone manier dienen te dragen. Zorg er wel voor dat de onderste riem onder de buik zit en de diagonale gordel boven de buik zit.

6. KINDERZITJE:

Elk kinderzitje moet voldoen aan de Europese veiligheidseisen. Die stoeltjes zijn voorzien met een keuringslabel of een keuringssticker met een code ECE 44/03 of 44/04.

7. MOBILITEITSGARANTIE:

Vraag naar onze BCS-pechhulppas (met klantenpas € 15,00 voordeel) met diversen mogelijkheden.

8. NIEUWE THULE FIETSDRAGER VOOR E-BIKES:

De nieuwe Thule EuroPower 916 de eerste fietsdrager ter wereld is die speciaal voor zware electrische fietsen is gemaakt.
Geschikt voor twee fietsen. Geschikt voor ATB wielen en frames (22-80 mm). Slot op fietsklem en trekhaak. Laadvermogen van maar liefst 60 kg. Kantelfunctie met voetbediening. Grote kantelhoek voor goed bereikbaarheid van kofferruimte. Optioneel met oprijgoot (€ 25,-). TÜV gekeurd. 5 jaar garantie !
NU BIJ ONS LEVERBAAR

9. KLANTENPAS VAN VLOET AUTOCENTER MILL BIED U VEEL EXTRA’S EN VOORDEEL:

Nu nog meer voordeel met onze eigen klantenpas voor alle klanten bij zowel ons nieuwe Esso-tankstation als ook bij alle onderhoud- en reparatiewerkzaamheden bij ons Autocenter. U kunt hem gratis afhalen bij ons autobedrijf aan de Langenboomseweg 56a te Mill. Kijk voor meer informatie op deze site bij de rubriek KLANTENPAS.

VLOET. GEEFT MEER VOORDEEL !

10. AUTOVERZEKERING:

Vraag bij ons bedrijf vrijblijvend naar de nieuwe voordelige autoverzekeringen van Bovag of Bosch
die bij u past.
De enige verzekeringen met kwaliteit.

11. VLOET RELATIEREGELING BIJ BEZOEK AAN WERKPLAATS:

Bij een bezoek aan onze werkplaats voor iedereen een GRATIS waardebon voor 10% extra korting voor u zelf en de door u aangebrachte nieuwe relatie op de volgende factuur bij een bezoek aan onze werkplaats !

12. ELK JAAR EEN GRATIS VAKANTIECHECK / WINTERCHECK MET ONZE KLANTENPAS:

Nu de Bovag-VakantieCheck en Wintercheck t.w.v € 25,- excl. btw GRATIS !

13. IK GA OP VAKANTIE EN NEEM MEE…………

Het blijft spannend: de auto in orde maken voor de Grote Reis naar uw vakantiebestemming. Jammer alleen dat er vaak zo weinig tijd is. Op het werk moet er van alles af, het gras moet nog gemaaid, de koffers moeten worden gepakt… Tijd om op uw gemak een checklist voor de auto te maken is er niet. En daarmee mist u het plezier van dat laatste vinkje zetten en zeker weten dat u echt aan alles hebt gedacht.
Vloet helpt u een handje. En voorkomt zo dat u halverwege de Autoroute du Soleil uitroept: ‘Wat stom, hoe kon ik nou vergeten om…’ Met de Checklist Buitenland van Vloet vergeet u helemaal niets. Van reisverzekering, lifehammer tot vliegenspons: het staat er allemaal op om door u meegenomen of geregeld te worden.
O ja, zet het nummer + 31 88 00 66 000 vast in uw telefoon. Daarmee belt u de Bosch Pechhulpdienst die wordt aangeboden door Vloet Autocenter Mill bij onderhoud. Maar uiteraard horen we liever niet van u voor u weer veilig en uitgerust thuis bent. Vloet wenst u alvast een heerlijke en ontspannen vakantie toe. Tot slot nog één tip. Gaat u naar Zwitserland? Koop uw vignet dan aan de grens. De rij ‘Mit Vignette’ is altijd langer dan ‘Ohne Vignette!’

Hieronder staat speciaal voor u de Buitenland Checklist van Vloet!

Controle voor vertrek:

 • Verlichting van auto en caravan
 • Oliepeil
 • Koelvloeistof
 • Ruitensproeiervloeistof
 • Bandenspanning inclusief reserveband en eventueel caravan
 • Trekhaakaansluiting

Belangrijke papieren om mee te nemen:

 • Rijbewijs
 • Autopapieren: kentekenbewijs en groene kaart (eventueel ook van de caravan)
 • Schadeformulier
 • Belangrijke telefoonnummers (Vloet Bosch Pechhulp + 31 88 00 66 000)
 • Wegenkaarten / navigatiesysteem
 • Lijst met dealeradressen auto/caravan buitenland
 • Reisverzekering

Voor uw auto*:

 • Reservesleutel
 • Reserveband
 • Reserve motorolie
 • Krik
 • Reservelampjes
 • Reserve koelvloeistof
 • Sleepkabel
 • Startkabels
 • Wielsleutel
 • Sneeuwkettingen
 • Accessoire voor veiligheidswielmoer
 • Werkhandschoenen
 • Zekeringen
 • Ruitensproeiervloeistof
 • Instructieboekje

* LET OP ! Bij een grote onderhoudsbeurt voeren wij de VakantieCheck geheel GRATIS voor u uit !

Voor uw veiligheid:

 • Gevarendriehoek
 • Veiligheidshesje
 • Lifehammer
 • Verbandtrommel
 • Brandblusser

Extra:

 • Parkeerschijf
 • Vignetten (afhankelijk van uw vakantieland)
 • Zaklamp
 • Paraplu
 • Vliegenspon

14. VRAAG NAAR DE GRATIS EUROPESE BRANDSTOFWIJZER VOOR VAKANTIEGANGERS:

De Brandstofwijzer is een handige draaischijf die helpt voorkomen dat automobilisten verkeerd tanken in het buitenland. Alle klanten van Vloet Autocenter Mill en Esso Mill kunnen gratis een brandstofwijzer bij ons afhalen (Langenboomseweg 56a te Mill) om u wegwijs te maken in de wereld van Europese brandstofnamen.
De Brandstofwijzer zet per Europees land de gangbare brandstofsoorten duidelijk op een rijtje en behoedt vakantiegangers zo voor fouten. Dit is deels te wijten aan het taalprobleem: wat in Nederland Superplus heet, noemen ze in Slovenië Eurosuper 98 en wat Nederlanders kennen als Euro 95 heet in Zwitserland weer Super. Met de Brandstofwijzer behoedt u uw klanten voor reparatiekosten die op kunnen lopen tot 5.000 euro per auto.

15. ONDERHOUD EN REPARATIE MET BEHOUD VAN FABRIEKSGARANTIE:

Indien een klant een (nieuwe) bedrijfs-/personenauto heeft gekocht bij de dealer, mag hij het onderhoud bij een onafhankelijk autobedrijf laten uitvoeren zonder dat de garantie in gevaar komt. Dit was reeds het geval, maar volgt ook nog eens uit de nieuwe Europese regeling die onlangs is ingegaan.
De ANWB legt de nieuwe Europese regels uit aan haar leden in de Autokampioen van augustus 2010 en wijst op de volgende zaken:
– Het onafhankelijke autobedrijf kan reparaties uitvoeren zonder dat de garantie vervalt
– Het onafhankelijke autobedrijf heeft beschikking over alle technische informatie van autofabrikanten
– Het onafhankelijke autobedrijf kan een reparatie uitvoeren omdat het over onderdelen en apparatuur beschikt
Consumenten worden door de ANWB opgeroepen in actie te komen indien merkdealers zich niet aan de nieuwe regels houden. Doe hier uw voordeel mee! Indien de dealer verklaart dat de garantie vervalt doordat u uw auto in onderhoud heeft (gehad) bij een onafhankelijk (universeel) autobedrijf; en voor klachten over deze dealer u te attenderen op het (ANWB)meldpunt belangenbehartiging@anwb.nl.
o.v.v consumentenbeperking. De ANWB is tevreden met de nieuwe regeling, die de eerlijke concurrentie tussen garagebedrijven bevordert. Recent onderzoek met de Duitse zusterorganisatie laat zien dat prijzen bij een dealer 30 tot 40 procent duurder zijn zonder dat daarbij een duidelijk kwaliteitsverschil kan worden aangetoond.

16. VLOET EERSTE AUTOBEDRIJF IN NEDERLAND MONROE SAFETY EXPERT PREMIUM:

Schokdempers = veiligheid en de weg wordt een stuk veiliger.
Monroe = veiligheid ! ….. Denk aan u gezin
Met een snelheid van 50 km/u, en met 50% versleten schokdempers, wordt de REMWEG met 2,6 m verlengd ! Genoeg om een ongeval te veroorzaken. Verhoogt de kans op AQUAPLANNING op een nat wegdek met 15% en verlengt tevens de remafstand met 6 meter ! verhoogt de BANDENSLIJTAGE met meer dan 7%, waardoor het wegcontact vermindert; vermindert de STABILITEIT in de bochten en veroorzaakt zijwindgevoeligheid, verlengt de REACTIETIJD van de automobilist met 26%. En door het deinen van de koplampen kan een tegenliggers worden VERBLINDEN !
Voor controle van uw schokdempers of informatie kijk bij onze rubriek werkplaats op deze site !

17. NU 15% EXTRA KORTING MET DE UNIEKE VLOET AUTOCENTER MILL SPONSOR ACTIE:

Met de grandioze Vloet Autocenter Mill Sponsor Actie© kunt u extra geld binnenhalen om uw eigen portemonnee en tevens de clubkas van uw favoriete vereniging, stichting of goed doel flink te spekken; en het kost u helemaal niets !

Voor meer informatie kijk op deze website onder de rubriek SPONSERING

18. VERWIJDEREN VOGELPOEP

vloetbv
Daar heeft u veel water voor nodig. Week het eerst los en ga dan pas met de spons aan de slag. Daarmee voorkomt u krassen in de lak.

 • Verwijder de uitwerpselen zo snel mogelijk.
 • Gebruik een zachte vochtige doek.
 • Als de uitwerpselen droog en moeilijk te verwijderen zijn, leg er dan 10 minuten een vochtige doek op om de uitwerpselen zachter te maken.
 • Zet de auto regelmatig in de was. Dat beschermt de lak en geeft vogelpoep minder kans zich in te vreten.

19. 3 REDENEN OM NOOIT MEER OLIEVERVERSING UIT TE STELLEN!

Vraag je je af waarom het zo belangrijk is om olie op regelmatige basis te verversen?
Hier zijn enkele redenen die je zullen overtuigen om het nooit meer lang uit te stellen.

Verontreinigde Olie

Hoewel de moderne smeermiddelen additieven bevatten die de motor schoon houden, zullen na verloop van tijd toch bepaalde onzuiverheden, afkomstig van het verbrandingsproces, in de motorolie terechtkomen.
Deze roetdeeltjes kunnen afzettingen vormen en het filter verstoppen.

Te dikke olie
Wanneer het niveau van additieven in een olie daalt, is de olie niet langer in staat om roetpartikels op te lossen en zuren te neutraliseren. Daardoor wordt de olie dikker, wat betekent dat ze niet langer alle verschillende motoronderdelen kan bereiken, of hier veel te veel tijd voor nodig heeft. Hierdoor zal meer wrijving ontstaan, waardoor de motor kan oververhitten en beschadigingen kan oplopen.

Motor niet langer beschermd
Dankzij de nieuwste innovatieve additievenpakketten bevat motorolie van tegenwoordig bepaalde chemische componenten die de motor beschermen tegen schade zoals slijtage, corrosie etc. Wanneer deze componenten worden afgebroken zal de olie niet langer bijdrage tot de bescherming van de motor, waardoor deze vatbaar wordt voor corrosie en roest.

Kortom, het uitstellen van olieverversing versnelt het slijtageproces van de motor, wat op termijn een hoop geld kan kosten!

Het kiezen van de juiste olie en het regelmatig verversen van deze olie, zal de levensduur van het voertuig significant verlengen.

20. BRANDSTOF EURO 95 VERVANGEN VOOR BRANDSTOF E10:

Voor ongeveer 10% van het wagenpark is brandstof E10 NIET geschikt, doe hier de E10check:

http://www.e10check.nl/