Dagelijks bereikbaar op
telefoon
0485-451213
Voor pechhulp
telefoon
088-006 6000

Nieuwe Maha MSD 3000 Asdempingstester:

Wij beschikken in onze werkplaats over de meest complete en allernieuwste volautomatische Maha Eurosysteem diagnose- en apk-teststraat.
Deze teststraat is gehomologeerd door de autofabrikanten van de gerenommeerde merken als o.a Mercedes, BMW, Porsche, Audi, Volkswagen, Seat, Skoda, Opel, Peugeot, Renault etc.
Onderdeel van deze complete in Nederland unieke teststraat is o.a de MSD 3000 asdempingstester die schokdempers test volgens de nieuwste inzichten. Deze microprocessor gestuurde onderstel testbank voor personen- en bedrijfswagens test naast de Eusama meetmethode ook in “Maha meters”, waarbij de meetgegevens en meetresultaten via een TFT beeldscherm worden weergegeven en tevens geprint. Meetplaten worden door electromotoren in trilling gestuurd vanaf 16 Hz tot aan stilstand om de asdemping te kunnen vaststellen. Het vaststellen van de maximale amplitude van de asdemping gebeurt door inductieve elektronische wegmeting. Waaruit vervolgens de asdempingsgraad volautomatisch kan worden berekent door de MSD 3000 asdempingstester.

Vloet Autocenter Mill neemt compleet wagenpark alle Fitland-vestigingen over !

Dhr. Maarten van Kempen, directeur van Fitland Sport Party Event Centre (met o.a vestigingen in Mill-Gemert-Uden-Oss-Boxmeer-Gennep-Bergen-’s-Hertogenbosch-Helmond-Deurne-Kerkrade en Goes), de Vrije Teugel Uden, Restaurant Des Werelds, en Hotel Hampshire Dormyll gevestigd aan de Hoogveldseweg 1 te Mill en Dhr. Eric Vloet, directeur van Vloet Autocenter Mill gevestigd aan de Langenboomseweg 56a te Mill overeengekomen dat alle personenauto’s en alle bedrijfswagens (betreft een 60-tal voertuigen!) van alle bovengenoemde Fitland-vestigingen, uitsluitend nog gebruik zullen maken van de door Vloet Autocenter Mill geboden service en dienstverlening. Niet alleen zullen alle voertuigen tanken bij het 24/7 geopend ESSO-tankstation van Vloet aan de Langenboomseweg 56a te Mill, maar voortaan zullen ook alle onderhouds-/en reparatiewerkzaamheden van de verschillende merken en modellen personen- en bedrijfsauto’s van deze Fitland-vestigingen door Vloet Autocenter Mill geheel worden overgenomen van alle merk-dealerbedrijven uit de hele regio; uiteraard met volledig behoud van hun fabrieksgarantie’s en mobiliteitsgarantie’s. Tevens zullen ook alle auto(en ruiten)schades en schadetaxatie’s, de complete banden en wielen-service (met o.a uitballanceren en laser-uitlijningen e.d ) door Vloet worden overgenomen. En zullen ook alle recalls-acties (terug-roepactie’s door de auto-importeurs) van de verschillende merk- importeurs geheel door Vloet worden overgenomen van de dealerbedrijven, en verder worden afgewikkeld; waardoor Fitland dus voortaan het totale wagenpark van al hun vestigingen voor onderhoud, reparatie, service en overige dienstverlening compleet heeft uitbesteedt aan Autobedrijf Vloet Autocenter Mill aan de Langenboomseweg 56a te Mill, en deze vervolgens dus zal gaan zorgdragen voor de complete mobiliteit van het hele wagenpark voor alle Fitland-vestigingen.

Zowel Dhr. Maarten van Kempen en Dhr. Eric Vloet zijn zeer content en verheugd met deze nieuwe samenwerkingvorm tussen beide bedrijven, en hopen in de toekomst hun samenwerking met elkaar nog verder uit te kunnen gaan breiden.