Dagelijks bereikbaar op
telefoon
0485-451213
Voor pechhulp
telefoon
(+31)-(0)88-4357645

 

 

Nieuw! Esso Diesel Blue.

Esso bij Vloet Autocenter Mill pilot met ‘Esso Diesel Blue’

  • Esso Diesel Blue is in eerste instantie uitgerold op 22 Nederlandse locaties van Vissers Energy Group.
  • De koolstofarmere brandstof helpt klanten hun CO2-uitstoot te verminderen en is geschikt voor gebruik in alle dieselvoertuigen.

Sinds eind oktober is de kleur blauw prominent aanwezig op 22 Esso tankstations in het zuiden van Nederland, in het kader van een proef met ‘Esso Diesel Blue’, een nieuw diesel product, op de Nederlandse markt.

Esso Diesel Blue is een mengsel van 30% waterstofbehandelde plantaardige olie (oftewel ‘HVO’) vervaardigd uit afgewerkte bak en braadolie en 70% conventionele diesel. Deze koolstofarmere brandstof is voor alle dieselvoertuigen geschikt, zonder dat er iets aan de motor hoeft te worden veranderd.

De introductie van dit nieuwe product op geselecteerde Esso-vestigingen is een pilotproject op initiatief van Vissers Energy Group en Esso Nederland BV. De 22 locaties in het zuiden van Nederland maken deel uit van het netwerk van 54 Esso-verkooppunten van Vissers.

Verlaag je ecologische voetafdruk: 

Kies voor Esso Diesel Blue en verminder je CO2-uitstoot zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

“Veel van onze klanten vragen om dit product en wij zien deze pilot als een echte kans voor hen en ook voor de sector om de publieke aanvaarding van biobrandstoffen te vergroten. Esso Diesel Blue biedt dezelfde voordelen als conventionele diesel, maar dan met als extra bonus een 19,5% lagere CO2-uitstoot van bron tot wiel. En dit is iets wat veel van onze klanten willen. Met dit nieuwe product bieden wij een aantrekkelijke mogelijkheid voor iedereen die zijn voetafdruk wil verkleinen en tegelijkertijd zijn huidige dieselauto wil behouden.

ExxonMobil – het moederbedrijf van Esso – wil zowel de impact op het milieu verminderen als aan de groeiende vraag naar energie voldoen. Dit doet het bedrijf door emissies binnen haar bedrijfsactiviteiten te beperken, consumenten te helpen hun uitstoot te verminderen en het onderzoek naar nieuwe, emissiearme technologieën te bevorderen – onder andere voor het ontwikkelen van geavanceerde biobrandstoffen en voor het afvangen en opslaan van CO2 (CCS). Deze pilot op de Nederlandse markt met koolstofarmere Esso Diesel Blue past prima binnen deze ambities.

  • Lees hier meer over Esso Diesel Blue.
  • Klik hier voor de tankstations met Esso Diesel Blue

Nieuwe Maha MSD 3000 Asdempingstester:

Wij beschikken in onze werkplaats over de meest complete en allernieuwste volautomatische Maha Eurosysteem diagnose- en apk-teststraat.
Deze teststraat is gehomologeerd door de autofabrikanten van de gerenommeerde merken als o.a Mercedes, BMW, Porsche, Audi, Volkswagen, Seat, Skoda, Opel, Peugeot, Renault etc.
Onderdeel van deze complete in Nederland unieke teststraat is o.a de MSD 3000 asdempingstester die schokdempers test volgens de nieuwste inzichten. Deze microprocessor gestuurde onderstel testbank voor personen- en bedrijfswagens test naast de Eusama meetmethode ook in “Maha meters”, waarbij de meetgegevens en meetresultaten via een TFT beeldscherm worden weergegeven en tevens geprint. Meetplaten worden door electromotoren in trilling gestuurd vanaf 16 Hz tot aan stilstand om de asdemping te kunnen vaststellen. Het vaststellen van de maximale amplitude van de asdemping gebeurt door inductieve elektronische wegmeting. Waaruit vervolgens de asdempingsgraad volautomatisch kan worden berekent door de MSD 3000 asdempingstester.

Vloet Autocenter Mill neemt compleet wagenpark alle Fitland-vestigingen over !

Dhr. Maarten van Kempen, directeur van Fitland Sport Party Event Centre (met o.a vestigingen in Mill-Gemert-Uden-Oss-Boxmeer-Gennep-Bergen-’s-Hertogenbosch-Helmond-Deurne-Kerkrade en Goes), de Vrije Teugel Uden, Restaurant Des Werelds, en Hotel Hampshire Dormyll gevestigd aan de Hoogveldseweg 1 te Mill en Dhr. Eric Vloet, directeur van Vloet Autocenter Mill gevestigd aan de Langenboomseweg 56a te Mill overeengekomen dat alle personenauto’s en alle bedrijfswagens (betreft een 60-tal voertuigen!) van alle bovengenoemde Fitland-vestigingen, uitsluitend nog gebruik zullen maken van de door Vloet Autocenter Mill geboden service en dienstverlening. Niet alleen zullen alle voertuigen tanken bij het 24/7 geopend ESSO-tankstation van Vloet aan de Langenboomseweg 56a te Mill, maar voortaan zullen ook alle onderhouds-/en reparatiewerkzaamheden van de verschillende merken en modellen personen- en bedrijfsauto’s van deze Fitland-vestigingen door Vloet Autocenter Mill geheel worden overgenomen van alle merk-dealerbedrijven uit de hele regio; uiteraard met volledig behoud van hun fabrieksgarantie’s en mobiliteitsgarantie’s. Tevens zullen ook alle auto(en ruiten)schades en schadetaxatie’s, de complete banden en wielen-service (met o.a uitballanceren en laser-uitlijningen e.d ) door Vloet worden overgenomen. En zullen ook alle recalls-acties (terug-roepactie’s door de auto-importeurs) van de verschillende merk- importeurs geheel door Vloet worden overgenomen van de dealerbedrijven, en verder worden afgewikkeld; waardoor Fitland dus voortaan het totale wagenpark van al hun vestigingen voor onderhoud, reparatie, service en overige dienstverlening compleet heeft uitbesteedt aan Autobedrijf Vloet Autocenter Mill aan de Langenboomseweg 56a te Mill, en deze vervolgens dus zal gaan zorgdragen voor de complete mobiliteit van het hele wagenpark voor alle Fitland-vestigingen.
Zowel Dhr. Maarten van Kempen en Dhr. Eric Vloet zijn zeer content en verheugd met deze nieuwe samenwerkingvorm tussen beide bedrijven, en hopen in de toekomst hun samenwerking met elkaar nog verder uit te kunnen gaan breiden.