Zoals u van ons gewend bent zijn wij gewoon geopend maar hebben maatregelen getroffen zoals het RIVM voorschrijft m.b.t het coronavirus. Daarom is het mogelijk nu ook online een auto te bestellen, echter blijft een bezichtiging of proefrit vooraf natuurlijk ook mogelijk! Bovendien vragen wij indien mogelijk niet te willen wachten tijdens onderhoud & reparaties of bij keuringen en is onze werkplaats niet toegankelijk voor klanten. Bent u verkouden, heeft u griepverschijnselen of koorts blijf dan thuis. Wij wensen iedereen goede gezondheid!
Dagelijks bereikbaar op
telefoon
0485-451213
Voor pechhulp
telefoon
(+31)-(0)88-4357645

Nieuwe bedrijfsauto of personenauto

Nieuwe bedrijfsauto of personenauto kopen?

Wanneer u een nieuwe auto wilt kopen, lijkt het logisch om naar de officiële merkdealer te gaan en te vragen naar zijn aanbod. Maar is dat wel zo verstandig? Een merkdealer heeft namelijk de beschikking over slechts één automerk en zal u dus ook alleen maar modellen aanbieden binnen dit merk. Is dit ene merk wel de juiste keuze voor u? Heel goed om te weten dat wij nieuwe auto’s van alle merken leveren. Wij geven u advies, bestellen de auto en leveren deze aan u af inclusief fabrieksgarantie!

Laat ons adviseren over uw nieuwe auto

Wij zijn net zo enthousiast over de aankoop van een nieuwe auto als u en zullen dan ook met veel plezier samen met u kijken naar welk model merk en welke uitrusting het beste aansluit op uw wensen. Bij ons bent u verzekerd van onafhankelijk autoadvies. Tijdens de aankoop zullen wij u volledig begeleiden.

Kom naar Vloet Autocenter Mill voor uw nieuwe auto

Bij de aankoop van een nieuwe auto zal er met een aantal factoren rekening mee moeten gehouden worden. Hierbij zal er gekeken worden naar uw wensen, uw budget, een eventuele inruil van auto én natuurlijk uw persoonlijke smaak. De aankoop van een nieuwe auto is niet alleen een rationele, maar ook een emotionele beslissing. Daarom besteden wij altijd zorgvuldig aandacht aan onze klanten. U als klant verdient dit namelijk.

Wanneer u onafhankelijk advies en volledig ontzorgd wilt worden bij de levering van uw nieuwe auto, dan kan Vloet Autocenter Mill u daarbij helpen. Zo is het motto van ons bedrijf namelijk ‘zorgeloze mobiliteit’.

Door onze merk neutrale positie kunnen wij u altijd een objectief advies geven van alle merken en modellen in Nederland of zelf, indien gewenst, vanuit het buitenland betrekken tegen uiterst scherpe prijzen. U koopt dus de (bedrijfs-) auto van het merk van uw keuze, tegen concurrerende voorwaarden met volledig behoud van de fabrieksgarantie, maar dan wel dicht in de buurt.
Lekker makkelijk bij Vloet Autocenter Mill die u persoonlijk kent.

Naast nieuwe auto’s op bestelling leveren wij ook nieuwe auto’s direct uit (een regelmatig wisselende) voorraad met hoge kortingen tegen de allerlaagste prijzen!
Ook kunnen wij u geheel ontzorgen door te helpen uw droomauto te vinden en of te importeren en van A tot Z af te handelen zodat alles vlekkeloos verloopt.

Voor nog meer vragen of advies kunt u contact opnemen met onze verkoopadviseur Eric Vloet Tel: 0485-451213 of een email sturen naar: verkoop@vloetbv.nl
Wij zijn u graag van dienst!

Bij ons blijft uw fabrieksgarantie volledig in tact; ook als u uw reparatie’s of onderhoud door ons bedrijf laat uitvoeren. Dat geldt ook als u uw nieuwe auto elders heeft gekocht en het onderhoud door ons laat doen. Dit is namelijk verplicht in de Europese wetgeving ( wet Monti BER2013 ).

Dus als u uw nieuwe bedrijfsauto of personenauto auto bij Vloet Autocenter Mill in onderhoud geeft blijft de fabrieksgarantie volledig behouden !

Bestel nu

 

Enthousiaste klanten zijn onze beste ambassadeurs!