Zoals u van ons gewend bent zijn wij gewoon geopend maar hebben ook maatregelen getroffen zoals het RIVM voorschrijft met betrekking tot het Coronavirus. Bovendien vragen wij indien mogelijk liever niet te willen wachten op onderhoud & reparaties en is onze werkplaats niet meer toegankelijk voor klanten. Bent u verkouden, heeft u griepverschijnselen of koorts blijf dan thuis, eventueel komen we uw auto ophalen. Ook is eventueel een “proefrit aan huis” onder voorwaarden op afspraak mogelijk! Wij wensen iedereen goede gezondheid en veel succes de komende tijd.
Dagelijks bereikbaar op
telefoon
0485-451213
Voor pechhulp
telefoon
(+31)-(0)88-4357645

Nieuwbouw Autocenter

 

 

 

In juni 2011 zijn wij begonnen met de realisatie van een compleet nieuw bedrijfspand aan de Langenboomseweg 56a te Mill, gelegen aan de zichtlocatie op industrieterrein De Meeren, bij het Esso-tankstation.
Onze oude locatie aan de Lijsterstraat 14 is dan ook na bijna 45 jaar gesloten, en hebben we inmiddels ons nieuwe pand betrokken; wat bestaat uit een showroom, werkplaats, tankstation en een wasbox met een grote keuze aan wasprogramm’s.
Om ook helemaal gereed te zijn voor de toekomst hebben wij onze werkplaats uitgebreid en voorzien van de nieuwste en modernste werkplaatsapparatuur, samen met een compleet nieuwe inrichting. Tevens is geïnvesteerd in het aanleggen van een compleet nieuwe teststraat. Onze volautomatische Maha apk-/en diagnosestraat is uitgerust met o.a viergasmeting, roetmeting, zijslipmeting, resonantiemeting, een schokdempertestbank, een remmentestbank, spelingsdetectoren, een complete uitlijnbrug en hefbruggen met hydraulisch geïmplementeerde hefbrugkrikliften.
Met deze teststraat zijn wij in staat sneller, efficiënter en dus ook goedkoper te werken dan andere autobedrijven, en in staat om nog beter in te spelen op alle toekomstige (nieuwe) ontwikkelingen in de autobranche. Deze teststraat is gehomologeerd door de autofabrikanten van de gerenommeerde merken als o.a Mercedes, BMW, Porsche, Audi, Volkswagen, Seat, Skoda, Opel, Peugeot, Renault etc.

 

vloetbv

 

Hieronder vindt u de lijst van de met ons samenwerkende bedrijven en of (onder)aannemers die bij de realisatie van ons nieuwbouwproject(en) tot nu toe zijn betrokken:

 

  • Releja Holding B.V te Mill
  • Henk de Hoog Bouwbegeleiding te Mill
  • Theo van der Cruijsen Bouwkundig ontwerp- en tekenbureau te Escharen
  • van der Horst Aannemers te Mill
  • Vloet Metaalbouw Staalcontructie te Mill
  • Gebr. Janssen Installatie en sanitair B.V te Beugen
  • van Lanen Electro te Mill
  • Interclean Benelux B.V Reinigingssystemen en wasinstallatie’s te Veldhoven

 

Artist impression van ons nieuwe autocenter:

 

vloetbv

VLOET. KEEP MOVING !