Zoals u van ons gewend bent zijn wij gewoon geopend maar hebben maatregelen getroffen zoals het RIVM voorschrijft m.b.t het coronavirus. Daarom is het mogelijk nu ook online een auto te bestellen, echter blijft een bezichtiging of proefrit vooraf natuurlijk ook mogelijk! Bovendien vragen wij indien mogelijk niet te willen wachten tijdens onderhoud & reparaties of bij keuringen en is onze werkplaats niet toegankelijk voor klanten. Bent u verkouden, heeft u griepverschijnselen of koorts blijf dan thuis. Wij wensen iedereen goede gezondheid!
Dagelijks bereikbaar op
telefoon
0485-451213
Voor pechhulp
telefoon
(+31)-(0)88-4357645

Lease

Staat u op het punt om één of meerdere nieuwe auto’s zakelijk of prive aan te schaffen? Dan is het een goed idee om eens na te denken over leasen bij Vloet Autocenter Mill. Omdat wij samenwerken met diverse lease maatschappijen zijn wij in staat om u altijd te voorzien van een passend voorstel. Daarom kunt u ook voor onderhoud en reparatie aan alle merken personen-, bedrijfs- en leaseauto’s bij ons terecht.

Voor een vast bedrag per maand kunt u de auto(‘s) van uw keuze rijden en wordt alles voor u geregeld en bijgehouden; van verzekering tot brandstofpas. U krijgt een leasecontract op maat waarin elk aspect tot in de puntjes is vastgelegd. Geen leasecontract is hetzelfde, daarom inventariseren wij uw wensen en passen we de leasevorm volledig aan uw wensen aan. Bovendien bieden we niet alleen de mogelijkheid voor financial lease, maar ook voor operational lease. De volgende aspecten worden geregeld in het leasecontract:

 • Belastingen
 • Verzekeringen
 • Onderhoud & reparatie
 • Vervangend vervoer
 • Administratie

Het leasetarief wordt vastgesteld op basis van het geschatte aantal kilometers per jaar en de looptijd van het contract. Het feitelijke brandstofverbruik wordt elk kwartaal verrekend. Wilt u meer weten over de leasemogelijkheden die Vloet Autocenter Mill u biedt? Neem dan gerust contact met ons op!

Waarom leasen?

Is uw onderneming toe aan een nieuwe auto, of misschien aan wel meer dan één? De aanschaf van één of meerdere nieuwe auto’s is een forse investering. Het gaat om flinke bedragen die niet iedereen zonder zorgen kan uitgeven. Leasen is hiervoor de ultieme oplossing. Door een auto te leasen bespaart u niet alleen een flink bedrag dat u waarschijnlijk liever investeert in uw bedrijf, ook wordt alles voor u geregeld én bijgehouden. Leasen staat dan ook altijd voor gemak en brengt de volgende voordelen met zich mee:

 • Geen uitgebreide papierwinkel: u ontvangt elke maand één factuur voor autokosten;
 • Geen investering: u houdt dus meer financiële armslag;
 • Alle autokosten vooraf in beeld, dus geen onverwachte tegenvallers zoals hoge reparatiekosten of teleurstellende inruilwaarde;
 • Deskundig advies, ook op het gebied van arbeidsvoorwaarden (het autoreglement);
 • Vervangend vervoer bij langdurige reparaties;
 • Alle informatie over uw lease-auto(‘s) razendsnel gratis online met een dagelijkse update;
 • Bij inruil kan de inruilwaarde van uw auto(‘s) in de leaseprijs verrekend worden of u krijgt die contant uitbetaald;
 • Contacten lopen via uw autobedrijf Vloet Autocenter Mill.

Bovendien bieden we u een aantal extra keuzeopties aan. Met de brandstofpas (Multi Tank Card) kunt u zowel bij ons ESSO-tankstation als bij alle benzinetankstations in Nederland (en een groot aantal over de grens) veilig en voordelig tanken. Daarnaast kunnen we ervoor zorgen dat het autoreglement, waarin alle afspraken tussen werkgever en werknemer over het gebruik van de zakenauto zijn vastgelegd, tot in detail aangepast wordt aan de cultuur van uw organisatie. Bovendien profiteert u van onze dienstverlening die we voortdurend verbeteren.

Bosch eerste autobedrijf met keurmerk

Bosch is de eerste organisatie dat het nieuwe keurmerk van de leasemaatschappij ontvangt. Dit nieuwe label garandeert alle leaserijders de beste kwaliteit en service.

Om de kwaliteit van het geleverde werk richting leaserijders te waarborgen, onderzocht LeasePlan het afgelopen jaar de prestaties van alle geselecteerde autobedrijven. De bedrijven die op de aspecten kwaliteit, proces en kosten goed tot uitmuntend scoren, krijgen van de leasemaatschappij het predicaat ‘Premium partner’ toegekend

Leaserijders kunnen zelf bepalen bij welke autobedrijf zij reparatie- en onderhoudsdiensten afnemen – bij de merkendealer of via het universele kanaal. De ervaring leert dat gemak voor veel automobilisten een doorslaggevende factor is in hun keuze. Zij kiezen over het algemeen vaker voor het universele kanaal met alle services onder één dak, in plaats van een merkdealer.

Omdat wij ook ROB gecertificeerd zijn werken met de meest gerenormeerde lease bedrijven samen.