Dagelijks bereikbaar op
telefoon
0485-451213
Voor pechhulp
telefoon
(+31)-(0)88-4357645

Inkoop door Vloet Autocenter Mill

Wil je eenvoudig een auto verkopen zonder dat je er een nieuw exemplaar voor terug wilt kopen of inruilen op een andere auto? Ook dan bent je bij Vloet Autocenter Mill aan het juiste adres en kan je dat ook gemakkelijk online regelen. Je kan zowel je auto aan ons verkopen of deze inruilen op een auto uit onze voorraad. Ook als u een duurdere auto heeft en hier een goedkopere auto voor wilt terugkopen is dat geen probleem. Wil je jouw auto verkopen? Dan nemen wij je auto in en maken we het geld naar je over. Kies je voor het inruilen? Dan kun je het bod gebruiken als inruilwaarde bij het kopen van een auto uit onze voorraad. Geef je aan dat je wilt inruilen, dan kunnen we je vaak een betere prijs bieden in vergelijking met het ter verkoop aanbieden van je auto.

Hoe werkt het?

Bied je auto aan en je ontvangt meestal dezelfde dag nog een vrijblijvend bod. Vul je autogegevens in, inclusief een fotoreportage, dan gaan we voor je aan de slag.
Vervolgens ontvang je een goed bod van ons. Wanneer het bod akkoord is kun je de auto bij ons inleveren en ontvang je een vrijwaringsbewijs.

De beste prijs

Om voor jou de beste prijs boven water te halen, en het verkoopproces snel en efficiënt te laten verlopen kunnen we ook andere autobedrijven en handelaren laten bieden op jouw auto.

 

Door onderstaand inkoopformulier of inruilformulier volledig in te vullen ontvangt u zo spoedig mogelijk een prijs van ons.

  • Alleen correct ingevoerde kentekens

  • MM slash DD slash JJJJ
  • MM slash DD slash JJJJ
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.