Zoals u van ons gewend bent zijn wij gewoon geopend maar hebben ook maatregelen getroffen zoals het RIVM voorschrijft met betrekking tot het Coronavirus. Bovendien vragen wij indien mogelijk liever niet te willen wachten op onderhoud & reparaties en is onze werkplaats niet meer toegankelijk voor klanten. Bent u verkouden, heeft u griepverschijnselen of koorts blijf dan thuis, eventueel komen we uw auto ophalen. Een “bezichtiging buiten onze showroom of proefrit aan huis” is onder voorwaarden en uitsluitend op afspraak mogelijk! Wij wensen iedereen goede gezondheid en veel succes de komende tijd.
Dagelijks bereikbaar op
telefoon
0485-451213
Voor pechhulp
telefoon
(+31)-(0)88-4357645

Onze autofinanciering: uw droomauto is nu bereikbaar

De aanschaf van een nieuwe auto is voor de meeste mensen een grote aankoop. Het kan zijn dat u daar op dit moment wellicht even geen geld beschikbaar voor heeft. Vloet Autocenter Mill biedt u een verantwoorde lening in combinatie met de voor u juiste financieringsvorm die persoonlijk bij u past. We gaan op een discrete en persoonlijke manier te werk en hebben al veel mensen op (de) weg geholpen. Acht van de tien automobilisten financieren tegenwoordig hun auto. Het gunstige renteklimaat maakt dit niet alleen voor particulieren, maar ook voor ondernemers zeer aantrekkelijk.

Het is ook mogelijk dat u al één of meerdere leningen hebt lopen en die wilt omzetten naar één nieuwe lening, inclusief de financiering van uw nieuwe auto. Bij Vloet Autocenter Mill begrijpen we dat. We zijn daarom een samenwerking aangegaan met onafhankelijke bemiddelaars in financieringen.

Het doel is het afsluiten van een financiering zo eenvoudig mogelijk voor u te maken. De adviseurs kijken naar uw persoonlijke situatie en voorzien u van deskundig advies. U kunt daarbij rekenen op blijvend scherpe rente en een vrijblijvende offerte.

geld-lenen-kost-geld