Zoals u van ons gewend bent zijn wij gewoon geopend maar hebben ook maatregelen getroffen zoals het RIVM voorschrijft met betrekking tot het Coronavirus. Bovendien vragen wij indien mogelijk liever niet te willen wachten op onderhoud & reparaties en is onze werkplaats niet meer toegankelijk voor klanten. Bent u verkouden, heeft u griepverschijnselen of koorts blijf dan thuis, eventueel komen we uw auto ophalen. Ook is eventueel een “proefrit aan huis” onder voorwaarden op afspraak mogelijk! Wij wensen iedereen goede gezondheid en veel succes de komende tijd.
Dagelijks bereikbaar op
telefoon
0485-451213
Voor pechhulp
telefoon
(+31)-(0)88-4357645

Breaking News DZ Auto Import

Vanaf 01 augustus a.s zal de dienstverlening van DZ Auto Import worden voortgezet door Vloet Autocenter Mill.

Wij verzorgen voor u de inkoop en verkoop van alle merken nieuwe en gebruikte personen-/ en bedrijfsauto’s.

Naast nieuwe auto’s op bestelling leveren wij ook nieuwe auto’s direct uit (een regelmatig wisselende) voorraad met hoge kortingen tegen de allerlaagste prijzen!
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze verkoopadviseur Eric Vloet Tel: 0485-451213 of een email sturen naar: verkoop@vloetbv.nl.

Bovendien importeren wij ook alle merken exclusieve auto’s. De auto’s die wij aanbieden vallen onder de fabrieksgarantie, zijn absoluut schadevrij en zijn uitsluitend afkomstig van merkdealers.
Ook kunnen wij u geheel ontzorgen door te helpen uw droomauto te vinden en of te importeren en van A tot Z af te handelen zodat alles vlekkeloos verloopt.
Wij stoppen pas met zoeken zodra uw droom werkelijkheid is geworden.

U bent dan ook welkom in onze showroom voor een kennismakingsgesprek. De koffie staat klaar !