Zoals u van ons gewend bent zijn wij gewoon geopend maar hebben ook maatregelen getroffen zoals het RIVM voorschrijft met betrekking tot het Coronavirus. Bovendien vragen wij indien mogelijk liever niet te willen wachten op onderhoud & reparaties en is onze werkplaats niet meer toegankelijk voor klanten. Bent u verkouden, heeft u griepverschijnselen of koorts blijf dan thuis, eventueel komen we uw auto ophalen. Ook is eventueel een “proefrit aan huis” onder voorwaarden op afspraak mogelijk! Wij wensen iedereen goede gezondheid en veel succes de komende tijd.
Dagelijks bereikbaar op
telefoon
0485-451213
Voor pechhulp
telefoon
(+31)-(0)88-4357645

GARANTIE EN VOORWAARDEN

Met BOVAG Garantie bent u verzekerd van garantie op uw aankoop en vaak ook op  de reparatie en het onderhoud van uw voertuig. Daarnaast weet u met de BOVAG Huurvoorwaarden waar u aan toe bent. We zetten alle voorwaarden voor u op een rijtje.

GARANTIEVOORWAARDEN

Altijd de zekerheid van BOVAG Garantie op uw occasion? Op viaBOVAG.nl krijgt u op alle occasions BOVAG Garantie.

ALGEMENE VOORWAARDEN

HUURVOORWAARDEN

BOVAG OMRUILGARANTIE

Op occasions die u koopt op viaBOVAG.nl krijgt u extra zekerheden. Zo zit er op alle occasions BOVAG Garantie en BOVAG Omruilgarantie. U bekijkt de regels rondom BOVAG Omruilgarantie op de website van viaBOVAG.