Zoals u van ons gewend bent zijn wij gewoon geopend maar hebben maatregelen getroffen zoals het RIVM voorschrijft m.b.t het coronavirus. Daarom is het mogelijk nu ook online een auto te bestellen, echter blijft een bezichtiging of proefrit vooraf natuurlijk ook mogelijk! Bovendien vragen wij indien mogelijk niet te willen wachten tijdens onderhoud & reparaties of bij keuringen en is onze werkplaats niet toegankelijk voor klanten. Bent u verkouden, heeft u griepverschijnselen of koorts blijf dan thuis. Wij wensen iedereen goede gezondheid!
Dagelijks bereikbaar op
telefoon
0485-451213
Voor pechhulp
telefoon
(+31)-(0)88-4357645

VLOET AUTOCENTER MILL

Alle merken nieuwe personen-, bestel- en leaseauto’s kunt u aanschaffen via ons autobedrijf, waarbij uw fabrieksgarantie altijd volledig in tact blijft. Ook als u het volledige onderhoud en eventuele reparaties door ons autobedrijf laat uitvoeren terwijl u uw auto elders heeft gekocht. Door de nieuwe EU-regels is dit namelijk verplicht en vastgelegd in de Europese wetgeving (wet Monti).

 

Garantie geeft meer zekerheid

Als u een occasion aanschaft, wilt u er zeker van zijn dat dit een goede auto is. U wilt zeker zijn van veel rijplezier. Bovendien zit u niet te wachten op onverwachte moeilijkheden, zoals bijvoorbeeld bijkomende kosten die vooraf niet vermeld zijn. Maar hoe bent u er zeker van dat u écht een goede occasion aanschaft? Wij weten dat bij de aanschaf van een auto weloverwogen keuzes worden gemaakt, en gaat dan ook vaak gepaard met vragen en onzekerheid. Betrouwbaarheid van de tweedehands auto en garantie spelen daarbij een belangrijke rol. Wij staan in voor de kwaliteit van onze auto’s, en bieden een uitgebreid assortiment betrouwbare occasions van vele merken met keuze uit diversen optionele afleverpakketten met o.a garantie tot 12 maanden behoren tot de mogelijkheden. Voor auto’s zonder garantie is bij ons geen plek, dus kunt u kiezen voor o.a Vloet Standaard, Vloet Extra of Vloet Exclusief Garantie en deze bovendien uitbreiden voor nog meer zekerheid. Met de zekerheden die wij bieden koopt u uw occasion altijd met een gerust gevoel.

Bekijk hieronder de zekerheden van Vloet Autocenter Mill.

 


Afleveringsoverzicht & Zekerheden


 

Afleverpakket-1*:  € 595

 

Tenaamstelling

 Vrijwaren inruil auto

 Reinigen

 Controle/Inspectie

APK-keuring ( indien nodig )

 RDW-keuring ( indien nodig )

( Nationale Auto Pas / Car-Pass )

3 maanden en of 10.000 km standaard Vloet-Garantie uitsluitend op:
– draaiende onderdelen van de motor ( m.u.v. onderhouds-/slijtageonderdelen/updates )
– draaiende onderdelen van de versnellingsbak ( m.u.v onderhouds-/slijtageonderdelen/
( half/elektronische ) automaat ( tussen)bak/updates )

 


Afleverpakket-2*:  € 895

 

Tenaamstelling

 Vrijwaren inruil auto

 Reinigen

 Afleveringsbeurt

APK-keuring ( indien nodig )

 RDW-keuring ( indien nodig )

( Nationale Auto Pas / Car-Pass )

 1/4 tank brandstof

 6 maanden en of 10.000 km Vloet-Zeker Standaard Garantie of optioneel tegen meerprijs
van € 195 Vloet-Zeker Extra Garantie

 


 

Afleverpakket-3*:  € 1.295

 

Tenaamstelling

 Vrijwaren inruil auto

 Poetsen en in de was zetten interieur/exterieur

 Onderhoudsbeurt conform fabrieksopgave

APK-keuring ( indien nodig )

 RDW-keuring ( indien nodig )

( Nationale Auto Pas / Car-Pass )

 1/4 tank brandstof

12 maanden en of 15.000 km Vloet-Zeker Extra Garantie ( vanaf € 4.500 en of > 35% van de oorspronkelijke cataloguswaarde van de auto )
of optioneel tegen meerprijs van € 295 Vloet-Zeker Exclusief Garantie inclusief Pechhulp Nederland-dekking en doortransport naar eigen autobedrijf ( Europa-dekking tegen meerprijs mogelijk )
Omruilgarantie (binnen 2 weken tot 750km conform voorwaarden)
 Gratis vervangend vervoer bij garantiewerkzaamheden

______________________________________________________________________________________________________________________________________

*Pakketten 1, 2 en 3 van toepassing bij een inruil auto, en zonder inruil auto pakket-3.
Voor exclusieve auto’s gelden bovenstaande tarieven niet; vraag hiervoor een offerte op maat vlgs onze Vloet-Zeker Exclusief Garantie-voorwaarden.
Voor EV en bedrijfsauto’s zijn alle vermelden prijzen exclusief btw en uitsluitend bestemd voor zakelijke rijders!

 


 

Mededeling:

Ook alle merken nieuwe (bestel) auto’s met volledige fabrieksgarantie leverbaar. Diversen merken, uitvoeringen, kleuren en optiepakketten direct uit (regelmatig wisselende) voorraad leverbaar tegen speciale lage prijzen! (incl. btw, bpm, transport en kosten rijklaar maken)
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dhr. Eric Vloet tel.0485-451213 of via mail: verkoop@vloetbv.nl

Onder voorbehoud van drukfouten en prijswijzigingen; fouten zijn nooit uit te sluiten, vertrouw daarom niet alleen op deze informatie maar controleer voor aankoop eerst de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.